O nama

Tvrtka Net Projekt osnovana je 2008. g. Od samih početaka, tvrtka je bila prepoznata kao lider u segmentu razvoja tehničkih i specijaliziranih softverskih rješenja. Djelujemo na tržištima nafte i plina, obrane, proizvodnje i distribucije energije, različitih proizvodnih procesa i nadzora.

Naše softversko rješenje Ncore uključuje sustav za upravljanje imovinom i preventivnim održavanjem koji omogućuje rad i kontrolu svih tehničkih i dokumentacijskih aspekata u područjima: održavanja, rezervnih dijelova i kontrola zaliha, nabave, upravljanja dokumentacijom, certificiranja, praćenje svih procesa održavanja i sl. Ncore sustav je u potpunosti razvijen da se prilagođava organizaciji na svim razinama i uključuje vrlo visoku razinu fleksibilnost u kreiranu organizacijskih struktura (CMMS software – SOP).

 

 

Net Projekt d.o.o. posjeduje državne certifikate za razvoj sustava za nadzor telekomunikacija prema EU i NATO standardima. Službeni je konzultant EBRD-a (Europske Banke za Obnovu i Razvoj) za sektor ICT-a.

Kao tvrtka, Net projekt značajno ulaže u istraživanje i razvoj.  Radimo u bliskoj suradnji s klijentima i partnerima, razvijamo softver koji odgovara potrebama i organizaciji te pruža konkurentnu prednost uz najviši stupanj poštivanja preuzetih obveznih i pravila. U 10 godina postojanja, podigli smo tehnološke standarde na vrlo visoku razinu i svi naši klijenti mogu biti sigurni da u svakom trenutku imaju najbolje inženjere na usluzi te pouzdanu podršku za sva naša softverska rješenja.