NCORE Preventivno održavanje – Upravljačka razina

Kreiranje radnih zadataka i podjela odgovornosti

Srednja razina Ncore sustava sastoji se od standardnih – unaprijed definiranih operacija i koristi ga upravljačka struktura tvrtke. Zadaci se formiraju na razini odjela te ih korisnici mogu nadzirati sa bilo koje lokacije ukoliko imaju pristup internetu.

  • Planom održavanja automatski se kreiraju radni nalozi za period, opremu i radne skupine. Npr. prema zadanom planu – svaki dan u 8:00 automatski će se kreirati radni nalog za radnu grupu koja je zadužena za održavanje dizalice D01 i D03
  • Rezultati su vidljivi u realnom vremenu kako bi se moglo pratiti učinkovitost i po potrebi dodavati ili mijenjati tijek rada djelatnika.
  • Zadatke je moguće kreirati prema parametrima koji se postavljaju ovisno o potrebama organizacije (učestalost ponavljanja, način izvršenja, način unosa promjena, redoslijed operacija, prijave nepravilnosti, video ili foto snimanje, video streaming).
  • Ncore dopušta i scenarije sa zasebnim pravilima prema kojem djelatnik mora postupiti u slučaju nezgodne, neispravnosti i sl.
Ovaj segment namijenjen je direktorima, poslovođama ili nadglednicima